We hebben dit jaar weer een puntenklassement. Met alle wedstrijden die op de wedstrijdenlijst staan (zie elders op de site) kun je punten verdienen. Ook al zijn er meerdere wedstrijden in een week op de wedstrijdlijst, je beste wedstrijd in die week telt mee. De uitslag zoals die op de KNWU site wordt opgenomen, is bindend. De puntentelling zoals die vermeld staat op de website van Wielerland gebruiken wordt gebruikt voor het puntenklassement.

In tegenstelling tot voorgaande jaren hoeft de "no-reply"mail van de knwu niet meer doorgemaild te worden. In het wedstrijd/uitslagen bestand staan kruisjes bij sommige renners dit betekend dat die renner daar de wedstrijd fietst. Wil jij ook dat anderen weten waar jij een wedstrijd fietst geef dit dan per mail door, je kunt hiervoor de jeugdkalender gebruiken die je van Jeff per mail hebt ontvangen. De uitslagen worden door desbetreffende vanuit het internet verwerkt in het puntenklassement. Mocht je hier vragen over hebben stuur dan ook een mail.

Om te mailen klik danDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er wordt verschil gemaakt tussen de puntentelling van de meisjes en de jongens. De meisjes hebben hun eigen puntenklassement en de jongens ook. Aan het eind van het wegseizoen, ook weer tijdens de jeugdfeestavond, worden de certificaten uitgereikt.

Puntentelling is als volgt:

Plaats  Punten
1e 25
2e 23
3e 21
4e 19
5e 17
6e 15
7e 14
8e 13
9e 12
etc etc
20e 1

0 punten = 21ste plaats of lager.

-  = niet gereden of niet gefinisht.

 

Klik hier voor het puntenklassement 2017

Onderin kun je kiezen voor 'Punten Meisjes" of "Punten Jongens". Je kunt er trouwens ook 'wedstrijden' kiezen, je ziet dan alle wedstrijden waar je kunt rijden in dit jaar.

Bovenin de balk bij "Bestand" kun je de gegevens afdrukken of downloaden. Je kunt in dezelfde file ook de uitslagen van alle uitslagen van dit jaar bekijken.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd