Cat 0. Beer van Beurden

Cat 1. Teun van Beurden

Cat 2. Neel Lepelaars

Cat 3. Maud Adams

Cat 4. Nele van Gorp

Cat 5. Sanne van Herk

Cat 6. Jelle Sengers

Cat 7. Jesse Kramer

Namens de jeugd com. willen wij iedereen hartelijk danken voor dit geslaagd weekend en de hulp die we gehad hebben bij individuele tijdrit van zaterdag en bij de clubkampioenschappen.

Voor iedereen een hele fijne vakantie.

Jeff van Tongeren
Jeugdcom TWC de Kempen

Op woensdag 7 Juni vonden de districtskampioenschappen tijdrijden plaats in het Brabantse Wernhout.

Onder winderige omstandigheden werden 3 podiumplaatsen veroverd:

  • Jurgen Zijlstra won het kampioenschap bij de Masters 50+
  • Marc Assinck pakte het zilver in de categorie Masters 40+
  • Maaike Boogaart heeft een 2e plaats behaald

Proficiat Heren!

Na vijf wedstrijden die meetellen voor de NK kwalificatie voor Jeugd 2017, is de eindstand bekend.

TWC de Kempen mag 11 renners naar het NK sturen dit zijn: Noemy Hemel( cat 1 meisjes 8 jaar), Bregje Daris ( cat 1 meisjes 9 jaar), Teun van Beurden ( cat 1 Jongens), Neel Lepelaars (cat 2 jongens), Maud Adams ( cat 3 meisjes), Nele van Gorp (cat 4 meisjes), Sanne van Herk (cat 5 meisjes), Jelle Sengers (cat 6 Jongens), Lonneke Prevaes ( cat 6 meisjes), Jesse Kramer, Mat van Gorp em Bjorn Baudoin (cat 7 Jongens).

Hoewel de officiĆ«le presentatie pas volgende week plaatsvindt, acht het bestuur het belang van de sponsors in deze "thuiswedstrijd" hoog in; dat dit ten koste gaat van het "verrassingseffect" tijdens de ploegenpresentatie is jammer. Nu het grootste deel van de kleding toch is afgeleverd, is het goed nieuws dat de in Westerhoven startende Kempenrenners in de nieuwe kleding kunnen starten.

Vandaag, woensdag 10 mei 2017, is de geheel vernieuwde website van TWC de Kempen "LIVE" gegaan.

Jansen Internetservice dankt de vereniging voor de opdracht om dit te mogen realiseren en wenst TWC de Kempen heel veel plezier, lees- en gebruiksgenot van deze nieuwe website.

Vandaag 29 april is de laatste wedstrijd van de interclubcompetitie uit een serie van 7 wedstrijden verreden. Voor aanvang van de wedstrijd waren er nog verschillende kandidaten voor het eindklassement. In de B-categorie was de deelname met 15 renners wat aan de matige kant. De nummers 2 en 3 in de tussenstand zijn vandaag niet aan de inschrijvingstafel verschenen. Hierdoor kon Dion Koch met zijn derde plaats vandaag de eindoverwinning binnenhalen.

De eerste twee kwalificatiewedstrijden voor het NK Jeugd zijn inmiddels verreden. Op het overzicht kunnen jullie de stand voor het NK zien.
Klik HIER voor het overzicht.

Op zaterdag 29 april vindt de laatste interclub wedstrijd plaats.

In beide cat. vindt dan de de ontknoping plaats.

Op zaterdag 27 mei vindt de Kempencup wedstrijd plaats in Westerhoven, aanvang 14:00u.

Vandaag 08 april heeft gewonnen in cat. A Dirk van Leuken en in cat. B Pieter de Groof.

Klik hier voor de actuele standen

Onder mooie weersomstandigheden werd vandaag, op ons eigen parcours  de eerste interclubwedstrijd van 2017 verreden. Zoals we de afgelopen jaren gewent zijn, mogen we over de belangstelling niet klagen in het totaal stonder er vandaag 46 renners aan de start een mooi begin zo vroeg in het seizoen.
Volgende week wordt de tweede rit verreden. Klik hier voor de uitslagen en standen in het klassement.

Inschrijven voor deelname aan onze Interclunb wedstrijden kan voortaan via ons online inschrijfformulier.

Voor vragen kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!