Actueel nieuws en mededelingen TWC de Kempen

Weer lekker buiten getraind

De regionale wielerverenigingen TML Dommelstreek uit Geldrop en TWC de Kempen uit Valkenswaard hebben gezamenlijk de trainingen van de categorieën nieuwelingen en junioren en de categorie renners van 18+ hervat. Met inachtneming van de strenge RIVM regels en met gebruikmaking van de aanwijzingen van het NOC-NSF en de KNWU konden we met toestemming van de gemeenten Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Cranendonck en Valkenswaard in het buitengebied tussen de gemeente Leende en Cranendonck onze eerste training voor deze categorieën weer hervatten.

Op het trainingsrondje van circa 7,5 km werd onder begeleiding van de trainers Frans van Diepen en Peter Dekkers van TML Dommelstrek en Antoon de Greef van TWC de Kempen in twee groepen een individueel trainingsprogramma afgewerkt. De renners in de twee groepen hielden onderling 1 ½ meter afstand tot elkaar en de onderlinge afstand tussen de twee groepen bedroeg ruim 1 minuut. Het was mooi om te mogen zien dat de voor de training gegeven instructie door alle renners met veel respect werd nageleefd. Chapeau mannen!

Een compliment is hier zeker ook  op zijn plaats voor de betrokken ambtenaren van de hiervoor genoemde gemeenten die zo slagvaardig hebben meegewerkt om deze trainingen weer mogelijk te maken.

Volgende week dinsdag 26 mei wordt er opnieuw op dezelfde locatie van 18.30 uur tot 20.00 uur door deze groepen getraind.

Scroll naar boven