Vandaag 29 april is de laatste wedstrijd van de interclubcompetitie uit een serie van 7 wedstrijden verreden. Voor aanvang van de wedstrijd waren er nog verschillende kandidaten voor het eindklassement. In de B-categorie was de deelname met 15 renners wat aan de matige kant. De nummers 2 en 3 in de tussenstand zijn vandaag niet aan de inschrijvingstafel verschenen. Hierdoor kon Dion Koch met zijn derde plaats vandaag de eindoverwinning binnenhalen.

Daguitslag 29-april 2017 categorie B

1 Pieter de Groof
2 Rudy Jacobs (tevens winnaar leidersprijs)
3 Dion Koch


Eindklassement na 7 wedstrijden (5 beste resultaten gelden)

1 Dion Koch
1 Sieb van Gorp
3 Ton van Korven

 

In de A-categorie stonden 21 renners aan het vertrek. Van de eerste 10 in het tussenklassement had alleen de nummer 2 in het klassement Sem Elders zich niet ingeschreven voor de wedstrijd van vandaag. Hij haalde dus geen punten en zakte in het eindklassement naar de vierde plaats. Na een snel verreden wedstrijd kwam Peter de Winter als eerste over de finish.

Daguitslag 29- april 2017 Categorie A

1 Peter de Winter (tevens winnaar leidersprijs)
2 Twan Kops
3 Jorrit de Haas


Eindklassement na 7 wedstrijden (5 beste resultaten gelden)

1 Ardjan van der Linden
2 Dirk van Leuken
3 Twan Kops

De organisatie heeft het voor elkaar gekregen om alle 7 wedstrijddagen te laten verrijden zonder een druppel regen uit de hemel te laten vallen. Hiervoor willen wij de weergoden hartelijk bedanken. Tevens een woord van dank aan onze wedstrijdsponsor Kia Winters te Valkenswaard, de jury, het barpersoneel, alle deelnemers en hun supporters.

Ook volgend jaar zijn wij voornemens weer een interclubcompetitie te organiseren.

Tot ziens in 2018

PS; in de winterperiode kan er ook weer met MTB of veldrijfiets deelgenomen worden aan de interclubcompetitie veldrijden.


Winnaars Interclubcompetitie 2017
Foto v.l.n.r.: Peter de Winter, Ardjan van der Linden, Dion Koch, Pieter de Groof en Theu van Meijl (voorzitter interclubcompetitie)
DMC Firewall is a Joomla Security extension!