Nieuwe ploegleidersauto voor het komende seizoen

Onze club beschikt over 2 ploegleidersauto’s. Waarvan een auto al heel erg oud was. Deze Skoda ploegleidersauto was een auto van de dag.

Einde 2019 kregen wij van Alecto het aanbod om hun ploegleidersauto met bijbehoren over te nemen. Alecto stopte immers met hun pro- continental team. Wij moesten zuinig zijn met onze financiën en begrotingstechnisch was de aanschaf van deze auto niet haalbaar.

Echter tegen de feestdagen kreeg ik een telefoontje van de leiding van het oude Alecto team. Samen met zijn collega’s vertegenwoordigers van het opgeheven Alecto team werd oor hen intern overlegd.

Het voorstel was dat wij de auto van Alecto over mochten nemen met verder geen financiële voorwaarden. Echter onze oude auto moesten we dan gaan proberen te verkopen. En van die opbrengst zouden wij de Alecto auto dan gereed kunnen maken voor het wegseizoen 2020. De auto is technisch goed in orde. Kosten zijn beperkt, omdat wij onze oude auto konden verkopen aan een wielerteam in het noorden van het land.

Het spreekt voor zich, dat TWC de kempen erg blij is met deze sponsor activiteiten van de oude Alecto ploeg. Onze leden, die altijd erg betrokken waren bij Baby dump team en het Alecto team hebben er samen voor gezorgd dat deze royale geste mogelijk werd gemaakt.

Het bestuur van TWC de Kempen wil Huub Burgmans, Piet Rooijakkers, Ruud Jansen en John Burgmans dan ook hartelijk danken voor deze royale steun.

Inmiddels zijn enkele vrijwilligers al bezig geweest met het verwijderen van de oude stickers van de ploegleidersauto’s. Want door de wijziging in het sponsorbestand en aanpassingen van logo’s moeten beide auto’s weer actueel worden gemaakt.

Scroll naar boven