Sportgala Gemeente Valkenswaard 17 januari 2020

Op vrijdag 17 januari vond het traditionele Valkenswaardse Sportgal weer op het programma. De organisatie is bedoeld voor alle leden van de Valkenswaardse sportverenigingen. Vooraf wordt aan de verenigingen n gevraagd om eventuele genomineerde sportmensen aan te leveren. Vanzelfsprekend gaat het hier om opvallende prestaties op landelijk niveau. De organisatie benadert de verenigen actief en vraagt om aanvullende informatie en foto’s van de door hen al vooraf genoemde sporters.

Dit jaar werden naar aanleiding van behaalde resultaten in 2019 kwamen maar liefst 6 wielrenners van onze vereniging in aanmerking voor een nominatie.

Jeugdrenners Jules van de Hoogen, Jens Thissen en de gebroeders Beer en Teun van Beurden werden door hun prima resultaten in Nationale kampioenschappen en overige prestaties op zowel veld als weg genomineerd. Ook werden junior dame Lonneke Gerearts (nationaal kampioen teamsprint op de baan) en junior Jesse Kramer als gerespecteerd veldrijder en wegrenner en medaille winnaar tijdens het NK tijdrijden genomineerd.

Vanzelfsprekend was het voor dames en jongens een spannende bijeenkomst. Vergelijking tussen alle prestatie in de verschillende sportactiviteiten is natuurlijk wel moeilijk natuurlijk. Echte de jury had 2 genomineerden van onze vereniging geselecteerd bij de categorie sportjongen van Valkenswaard 2019. Beer van Beurden werd winnaar van de bokaal en Jesse kramer werd in dezelfde categorie 3e.

Voor TWC de Kempen is dit sportgala natuurlijk een goede reclame voor de wielersport. Met 6 genomineerden waren wij nadrukkelijk aanwezig op deze avond. In het volgende sportgala hopen wij wederom genomineerde te mogen leveren.

Scroll naar boven