Afgelopen weekend werd er weer gefietst door de jeugd van TWC De Kempen. In de aanloop naar het NK jeugdwielrennen op zondag 13 juni in Beek (L) kon er op zaterdag 5 juni in Tilburg gekoerst worden en op zondag 6 juni in Erp. Max Gulickx en Kylie Waterreus reden beide wedstrijden erg goed en wisten beide keren een plaats bij de eerste drie te bemachtigen. Dit geeft goede hoop voor het NK!

Sofie van der StraatenZaterdag werd de jeugdwielerronde Van De Reeshof in Tilburg gereden. Het was prachtig weer en er werd hard gefietst. Zeven jeugdrenners wisten naar een plaats bij de eerste tien in hun categorie te fietsen. In categorie 5 kwam Mitch Groot, een kanshebber op een podiumplaats, helaas ten val, jammer.

De uitslag voor TWC De Kempen:
Categorie 1: 1 Wout Poets
Categorie 3: 4 Joris van der Straaten
Categorie 4: 3 Kylie Waterreus, 4 Marissa Dirks
Categorie 5: 1 Jordi Meeus, 8 Claudi Peels
Categorie 6: 1 Max Gulickx, 5 Nick van Deursen

Zondag tijdens de Amstel Wielerronde Van Erp werden de jeugdrenners getrakteerd op een flinke regenbui. Dat de jeugd van TWC De Kempen tijdens regen en zonneschijn hun mannetje (en vrouwtje) weet te staan laten ook de uitslagen van deze wedstrijd zien, maar liefst elf renners finishten bij de eerste tien in hun categorie:

Categorie 2: 8 Micha Knops
Categorie 3: 6 Rick Burgmans, 8 Karel Burgmans
Categorie 4: 3 Kylie Waterreus, 5 Marissa Dirks, 7 Alisha Knops
Categorie 5: 1 Julie Burgmans, 10 Glenn Janssen
Categorie 6: 2 Max Gulickx
Categorie 7: 1 Piet van Herk, 6 Anouk Rijff

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd