Jeugdwielrennen_Verslagen_20100610_Jordi_1Zaterdag zijn we met een zomers weertje naar de Reeshof in Tilburg gereden. Toen we aankwamen zagen we nog net de laatste rondjes van categorie 3. Mees , Manon , Anouk en Joris deden het goed en toen we een leuk plaatsje in de schaduw hadden gevonden was categorie 4 alweer vertrokken.

Ik ben toen wat gaan inrijden op het kleine baantje in de buurt van het parcours. Van daaruit kon ik zien en horen dat mijn ploegmaatjes van De Kempen er ook in die categorie goed van voor bijzaten,met twee in de top vijf. Toen was het de beurt aan mezelf . Na een paar rondjes in groep fietsen gebeurden er heel wat demarrages . Jammer dat we niet voorop konden blijven met z’n drieën, want met Claudie en mezelf zaten we er met twee van De Kempen goed bij. We werden al snel terug gepakt door het peloton.

 

Jeugdwielrennen_Verslagen_20100610_Jordi_2Twee ronden voor het einde kon ik nog eens demarreren, maar Ramon zat meteen in mijn wiel. Gelukkig kon ik het afmaken in de sprint. Een leuk einde van alweer een leuke koers!

 Groetjes Jordi

DMC Firewall is a Joomla Security extension!