Marisa en ik (Kylie) hebben op 24 juli 2010 een wedstrijd gereden in Zomergem (België). We zijn er heen gereden en toen kwamen we langs de ‘Muur van Gerardsbergen’, toen zei de papa van Kylie: ‘Die gaan we straks nog even oprijden voor als je die in de toekomst nog nodig hebt’. Dus Marisa & ik dachten dat is een grapje, dus wij zo van: ‘Hahahahaha, jaja dat zal wel’.


Toen kwamen we aan in Zomergem  en zijn we gaan inrijden. Het was een parcours van 2,5 km, 8 rondjes  en  er zat een heuveltje in  en een afdaling. Nou hadden we 2 rondjes gereden toen konden we al aan de start gaan staan. Dus wij zo daar gaan staan komen er opeens 2 van die jongens naast ons staan, zegt de papa van Kylie zo van: ‘let op nummer 10 en 75’, dus wij zo tegelijk: Oké!

Komt er z’n meneer van de jury die zegt zo van: ‘jullie mogen vooraan starten’  zegt Kylie zo tegen die man: ‘maar meneer, ik kan ook achteraan starten!’  toen was Marisa allang naar voren gekropen, dus toen moest Kylie wel.

Wij mochten 50m voor de jongens starten. We zijn uit het vertrek weggereden & ook weg gebleven. (Met z’n tweeën.) Uiteindelijk werd Kylie 1ste en Marisa 2de. Heel erg blij allebei! Toen zijn we gaan uitrijden waren we natuurlijk weer te laat voor prijsuitreiking, hahah. Daarna hebben we nog even Denisee Gunst  aangemoedigd  en toen zijn we naar huis gegaan.

Toen kwamen we langs ‘De Muur’  en mijn vader rijdt er ook nog echt heen. Dus wij naar die langen km met bloed, zweet & tranen ook nog even de ‘De Muur van Gerardsbergen’ oprijden. En wat denk je we kwamen BOVEN!!!!! Maar eerst reedtKylie haar ketting eraf toen konden wij mijn vader en moeder niet vinden dus zijn we hem nog eens opgereden.

Maar het was wel leuk.

Gemaakt door: Marisa & Kylie.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd