Zondag ben ik naar de trainingsrit in Echt geweest. Daar stonden 115 renners aan het vertrek. Waaronder het complete team van de Rijke voorheen van Vliet. Zij waren daar met 18 renners.

Naar tien rondes stond er een kop groep van 18 renners. Waarvan 9 renners van het Rijke team. Ook 2 renners van TWC de Kempen zaten erbij. Namelijk Robert Solberg en Jeroen Erkens. Deze 18 renners renners liepen een ronde uit. Twee ronde voor het einde moesten alle gedubbelde renners afstappen. Zodat de 18 renners konden uitmaken voor de overwinning. Toen brak de kopgroep in twee stukken.

In dat tweede stuk zaten Robert en Jeroen. Robert en Jeroen eindigde tussen de 10e en 15e plaats. Ook de andere renners van TWC de Kempen hebben continu voorin gereden. Ook heb ik van Piet Rooijakkers gehoord dat ook de andere renners van mij in Veldhoven goed hebben gereden.

Ik heb een hele jonge ploeg. En dat ze al zo ver zijn had ik niet verwacht. Ook de sfeer is heel goed. De jongens hebben er veel plezier in. En ze willen allemaal een heel goed seizoen rijden.

Ik moet niet veel vertellen anders ben ik ze zo kwijt aan het LST Team hahahaha

Groetjes Toon de Greef

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd