Op zondag 3 april as zal het door de KNWU ingevoerde tijdwaarnemingssysteem van Mylaps feestelijk in gebruik worden genomen. Dit gebeurt tijdens onze jaarlijkse jeugdronde van Dommelen. Dit alles vind plaats op ons parcour. We nodigen onze sponsoren en leden van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Uiteraard zijn overige belangstellenden ook welkom.
De gehele dag zullen medewerkers van Mylaps aanwezig zijn met uitgebreide informatie over dit nieuwe tijdwaarnemingssysteem welke wordt gebruikt tijdens de trainingen en clubwedstrijden. TWC de Kempen is in het bezit van een eigen systeem zodat verenigingen vrijblijvend kunnen bekijken hoe dit werkt.
In de pauze tussen categorie 4 en 5 zal het systeem officieel in gebruik genomen worden door een speciale gast. Voor de deelnemende jeugdrenners hebben we hier een feestelijke activiteit aan gekoppeld.
De wedstrijden zijn voor categorie 1 t/m 7 en starten om 10.00 uur. Bij voldoende deelname worden er aparte wedstrijden verreden door jongens en meisjes. Mocht dit niet het geval zijn dan worden de meisjes in ieder geval apart geklasseerd. Meer informatie over het systeem vind u op www.mylaps.com
DMC Firewall is a Joomla Security extension!