Theatervoorstellingen 'Wel winnen, hè!' 
Mede op initiatief van KNWU kunnen leden, ouders, vrijwilligers en trainers/begeleiders van TWC de Kempen tegen een sterk gereduceerd tarief een leuke theateravond meemaken. De avondvullende voorstelling 'Wel winnen, hè'! gaat over het effectief begeleiden van jeugdsporters en is bedoeld voor trainers en coaches in de sport. Ook voor de ouders van onze leden kan dit een waardevolle en leuke avond zijn.

Maar ook voor bestuurs- en commissieleden, die bij hun sportvereniging een cultuur willen neerzetten waarin prestaties verbeteren, het aantal afhakers terugloopt, het aantal vrijwilligers juist toeneemt en ook sportiviteit en respect toenemen.

Met onder andere Bas Grevelink (Comedy Train! musical Joseph) en Ewald van Kouwen (initiatiefnemer van de beweging Positief Coachen). De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling duurt van 20.00 tot 22.15 uur.

Doordat de KNWU deelneemt aan het programma 'Samen voor Sportiviteit en Respect' zijn de kaarten voor de leden en ouders van leden verkrijgbaar van € 20,00 voor slechts €5,-
(Deze avond is een must voor onze begeleiders en trainers en daarom betaalt de vereniging voor de trainers en begeleiders de toegangsprijs.)
Iedereen die deze theatervoorstelling wil bijwonen, dus de leden en/of hun ouders maar ook de trainers en begeleiders, kunnen kaarten tot 20 april a.s. bestellen bij Karin Peels.

Datum: 16 mei 2011
Plaats: Eindhoven
Locatie: Parktheater inloop vanaf 19:30 uur

Our website is protected by DMC Firewall!