Eerste etappe was erg nerveus en werd er hard gereden bij terug komst 44,3 gem. helaas moeten Evert Zoeren voor lopig missen. Door een valpartij door eigen toe doen breukjes ruggen wervel zelf moest ik op 15 kilometer voor het einde lossen met kramp.

De rest reed sterk de hele koers hadden we eigenlijk mee controleerde want Wesley hadden we in de kop groep het zag er dan ook hoop vol uit en alle instructies door toon op gegeven werden dan ook goed uit gevoerd tot aan de laatste 2 kilometer, toen ging het even mis.

Vandaag ging het nog beter de koers ging zo als ik het al voor speld een vroeg ontsnapping met alweer Wesly in de aanval die lang droeg max voorsprong 3 minuten.

En alweer veel valpartijen maar de kempen renners bleven lang uit de problemen tot weer de laatste 5 kilometer werden we weer op geschrikt door een valpartij waar onze kop man bij betrokken was Michael maar gelukkig kan hij verder zijn klassement was om zeep.

Een goed oplettende Luuk Metsemakers sprinten naar een 7 plaats dat toch weer veel goed maakte en uit eindelijk we als team weer 3 plaatsen stegen.

Gr Patrick Kleine

Uitslagen zijn hier te vinden....

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd