Zaterdagavond hadden we een feestje, mama was jarig. Papa en mama hadden al een paar keer gezegd dat we naar bed moesten (Anouk en ik) maar wij zaten naar het songfestival te kijken. Rond 2.00 uur gingen we naar bed, maar ik heb nog lang mee genoten van het feest.

  Jeugdwielrennen_Verslagen_20110515_Manon's Morgens hebben we gezellig samen ontbeten, daarna zijn Anouk en ik samen met de papa's en Amber al naar het fietsen gegaan. Mama Margo en Martijn kwamen later.

Ik heb in gefietst met Mees Joris Anouk Karel Job en Rick. Gezellig! Na het infietsen wilde ik mijn benen in laten smeren door John waterreus, maar ik kon hem nergens vinden. Toen heeft papa het gedaan.

Toen we moesten opstellen, werd ik ergens in het midden opgeroepen. Maar ik krijg het steeds beter in de gaten, want ik stond bijna vooraan. Joris wilde nog opschuiven, maar dit lukte niet. Ik was poef weg. Na 3 rondjes kreeg ik het zwaar, maar even tanden op elkaar en zorgen dat ik erbij blijf. Er werd veel gesprint om weg te komen, maar dit is niemand gelukt. Dus kwam het op de eindsprint aan. Mama herkent me altijd aan mijn helm, dus die zag me als 3e door de laatste bocht vliegen. Daarna heb ik nummer 2 nog in kunnen halen. Dus uiteindelijk ben ik 2e geworden. Er g knap vond iedereen. En dat na zo'n feestje. Papa en mama hoeven niet meer te zeggen dat ik vroeg naar bed moet voor de wedstrijd!!!

Groetjes Manon

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd