Woensdag 1 juni werd op en om 't Verzetje, het clubgebouw van TWC De Kempen het DK tijdrijden gereden. De organisatie was net als vorig jaar in handen van TWC De Kempen. Nieuws_Wedstrijdsport_20110601_PaulienaAlle ingrediƫnten om er een mooie wedstrijd van te maken waren aanwezig. De renners hadden er zin in, de ploegleiders en trainers stonden al klaar met hun volgwagens, de vele vrijwilligers stonden allen op hun plaats, de verschillende gemeenten werkten mee zodat er een mooi parcours gereden kon worden met de finish op het eigen clubparcours.
Er werd hard gereden, ieder voor zich de race tegen de klok. Wat mooi dat de wielersport verschillende disciplines kent. Het publiek kon weer genieten, niet alleen familie en teamgenoten maar ook mensen uit de buurt die wel eens gefietst hadden en nu een kijkje kwamen nemen.
Een compliment voor de dames junioren van TWC De Kempen is hier wel op zijn plaats. Deze dames zorgende voor een prachtige uitslag en een heel mooi podium, wat wil je nog meer als club.
Rest nog een bedankje voor iedereen die mee heeft geholpen om deze avond tot een succes te maken.

De uitslag
Nieuwelingen
10 Niels Kaptheijns
13 Piet van Herk
14 Martijn Reen

Junioren
4 Robin van Diessen

Junioren vrouwen
1 Pauliena Rooijakkers
2 Britt Teunissen
3 Maud Kaptheijns

Elite
2 Ruud Kooijmans

Belofte
6 Harm van der Sanden
14 Jelle van der Marel
16 Ruud Cremers
17 Sebastiaan Beens
19 Maarten de Ruijter
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd