Afgelopen zaterdag was het weer zover. De Rabofietstocht. Met als hoofddoel, voor ieder fietsend persoon 10 euro voor de jeugd van TWC de Kempen.
Toen ik zaterdagmorgen mijn ogen opendeed, hoorde ik al dat het niet veel soeps was buiten! Nieuws_Jeugd_20110625_RabofietstochtOftewel het kletterde er aardig op los. Even snel op buienradar kijken, maar dat was ook niet erg hoopgevend.
Nadat iedereen zich in een regenpak had gestoken, vertrokken we met zijn alle richting het verzetje. Nog even Mees ophalen en zien wie er allemaal toch gekomen waren met dit geweldige weer.
Maar zoals ik gewend ben bij de jeugd, laten weinig mensen die zich opgegeven hebben je in de steek. Dus we waren met een gezellig groepje.
Eerst een lekker bakkie bij Guus en toen op naar Montana, daar was voor ons het startpunt. Het was een leuke route, met gezellige stops, overal een muziekgroep die de stemming erin hield.
Ook voor de inwendige mens was er genoeg, hoewel we zelf ook voldoende bij hadden. Joris had voor iedereen cake mee genomen. Die ging er wel in. Ook de nodige snoepzakken kwamen voorbij. Allemaal bedankt, het was erg lekker.
Na ongeveer 32 kilometer waren we weer terug bij Montana. Ook ons aankomend talent heeft het helemaal uitgefietst. De 6 jarige Elvi heeft ook zonder te mekkeren heel de tocht afgelegd. Bij Montana hebben we onze stempelkaarten ingeleverd. Die toch weer goed zijn voor 270 Euro!!! Dat is niet gek met dat weer van zaterdag, dan moet je echt wel iets overhebben voor de club. Maar geloof me, ze zullen goed besteed worden, er komt weer een leuk kamp aan voor de jeugd.
Als afsluiter nog even een borrel bij Guus, daarna naar huis en lekker onder de warme douche!


Groetjes en nogmaals bedankt voor jullie gezelligheid.
Sandra
Jeugdcommissie TWC de Kempen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!