Het gaat goed met de jeugd van TWC De Kempen. Er wordt twee keer per week fanatiek en met veel plezier getraind op het eigen autovrije clubparcours 't Verzetje aan de Mgr. Smetsstraat in Dommelen.
Nieuws_Jeugd_20110703_NKdeelnemers1TWC De Kempen heeft een groot aantal jeugdleden wat het erg gezellig maakt, er is altijd wel iemand van jou leeftijd die ook fietst. Onder de deskundige begeleiding van een groep trainers zie je de jeugdleden sneller, zekerder, veiliger en met veel plezier vooruit gaan. Geen wonder dus dat een grote groep jeugdleden zich wist te plaatsen voor het NK jeugdwielrennen in Den Haag. Dit evenement vond plaats op 12 juni 2011.
Een jeugdlid, Julie Burgmans werd Nederlands kampioene bij de meisjes categorie 7. Een fantastische prestatie waar de hele club trots op is. Julie werd door de vereniging in een prachtig nieuw rood-wit-blauw fietstenue gestoken. Hierin mag zij de komende weken schitteren. Proficiat Julie en alle NK- gangers met jullie prestaties.
Zondag 26 juli werd er door een groot aantal jeugdrenners gereden in Schaijk en ook hier werden prachtige resultaten geboekt. Helaas ook een valpartij voor Jordi Meeus en Jamie Bierens. Zij fietsten wel de wedstrijd uit maar werden niet geclassificeerd. In de pauze werd een dikke bandenrace gereden. Jelle Sengers werd hier eerste bij de 6-8 jarigen en Kiki Gulickx werd achtste bij de 9-12 jarigen. Aanstormende talenten!
De uitslag kun je hier vinden....
DMC Firewall is a Joomla Security extension!