Hier de info van de districtsvergadering van afgelopen week.
Er wordt vanaf heden ook tijdens het crossen met my laps gewerkt. Het is verplicht om met transponder te crossen. Het advies is de transponder met klittenband rondom je enkel te doen. Vanaf de eerste wedstrijd zijn er punten te verdienen voor het NK veldrijden 2012 te Gasselte.

De maand maart 2012 wordt weer een rust maand waarin alleen interclub wedstrijden zouden moeten plaats vinden.

Dispensatie voor het rijden in het buitenland wordt in de consulvergadering besproken om te kijken of de renner maar een keer per jaar een dispensatie voor het buitenland hoeft aan te vragen. Je mag alleen maar buitenlandse wedstrijden rijden als je dispensatie van de consul hebt. In ons district moet je iedere wedstrijd apart dispensatie aanvragen, in andere districten vraag je gewoon een keer dispensatie aan en mag je deze voor alle wedstrijden gebruiken.
Onze consul gaat dit bespreken in het consuloverleg en wellicht dat er dan ook voor ons maar een keer dispensatie nodig is.

Of er volgend jaar nog individueel ingeschreven gaat worden of weer per club is nog niet duidelijk. Clubs hebben hier de nodige klachten over.
Our website is protected by DMC Firewall!