zaterdag 8 oktober 2011.
als mijn wekker gaat is het nog maar 7 uur. dat zijn de tijden van een wielrenner. want om half 9 moet ik al bij peter zijn zodat we naar de wedstrijd kunnen. alles staat al klaar. even eten en we kunnen meteen aanrijden. eenmaal bij peter is jan er ook zo en kunnen we eindelijk opweg naar de wedstrijd waar ik al dagen naar uitkijk. 
Wedstrijdsport_Verslagen_20111008_Jamie-Susanne
Foto: www.kafoe-fotografie.nl

eindelijk zijn we er. suzanne en ik gaan eerst even het parcour verkennen. alleen zoals te verwachten naai ik de eerste bocht al tegen de grond aan. gelukkig ben ik niet de enige en valt het dus niet op dat ik meteen helemaal onder de modder zit.
als we ons nummer hebben gehaald en klaar zijn voor de wedstrijd kunnen we op de takx.

als het starstschot klinkt is iedereen zo weg, ik heb even wat moeite met inklikken maar als ik vast zit begin ik met inhalen. in het begin zit ik even heel goed voorin, jammer genoeg val ik en komen veel meiden mij voorbij. ik fiets zo een aantal rondes waarin ik elke ronde wel een paar keer val. gelukkig niet hard, maar ik zie ze achter mij dichter bij komen en daardoor maak ik nog meer fouten. ook heb ik geen wisselfiets en zit hij ondertussen voort vol met modder. in de laatste ronde houd mijn fiets er helemaal mee op. ik kan niet meer verder op die fiets en krijg gelukkig een fiets aangeboden van jan. hoewel deze een beetje tegroot is kan ik er toch mooi de wedstrijd mee uitrijden en eindig ik nog als tweede nieuweling.

het was een hele leuke eerste wedstrijd en ik kijk nu uil weer uit naar de volgende!

Jamie

DMC Firewall is a Joomla Security extension!