Zaterdag 21 januari 2012 werd er in het Land van Bartje gestreden om het Nederlands kampioenschap veldrijden voor de jeugd. Drie jeugdrenners van TWC De Kempen streden mee in Gasselte. Joris van de Straaten in categorie 5, Manon van der Kroft bij meisjes 13 jaar, Glenn Janssen in categorie 7.
Yanick de Vos, categorie 2, had ook graag meegedaan, maar hij werd een paar dagen voor het NK geveld door een blinde darm ontsteking. Dat was dubbel pech voor Yanick.


Het parcours was zwaar, mede door de stevige wind en regen- en hagelbuien, maar dat hoort erbij bij het veldrijden. Joris, Manon en Glenn lieten zich van hun sterkste kant zien en dat resulteerde in mooie
uitslagen.
Nieuws_Jeugd_20120121_ManonJoris van der Straaten werd 14e in categorie 5 jongens,
Manon van der Kroft werd 12e bij de meisjes 13 jaar,
Glenn Janssen werd 19e in categorie 7 jongens.


Een mooie afsluiting van het veldrit seizoen. Vanaf nu is de blik weer gericht op het wielrennen op de weg. Na een korte periode rust met daarin rek- en strek trainingen, gaat de jeugd van TWC De Kempen op zondag 26 februari weer de fiets op. De trainingen gaan dan weer van start, op zondagmorgen van 10.00 uur tot 11.00 uur aan de Mgr. Smetsstraat 45 in Dommelen.
Lijkt het je leuk om mee te fietsen, kom gerust meedoen of kijken, iedereen is van harte welkom.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd