Ik hoefde er niet zo vroeg uit, dat was prettig. Samen met mama en Amber reden we naar Lieshout, papa was op de fiets met Ed en Eric. We waren wel op tijd om cat. 1 te zien fietsen, erg leuk, want hier deden 4 renners van TWC in mee. Tussendoor vroeg ik aan mama waar mijn helm was, zij zei: jij hebt je spullen gepakt, ik niet!!!! Dus vergeten. Gelukkig is dit niet zo erg als schoenen, want een helm pas je wel van iemand anders. Papa was op de fiets, dus heb ik zijn helm opgezet.

 

In cat 5 waar ik in fiets, reden er 7 van de club mee, dus dat is altijd wel gezellig infietsten. Ik mocht als laatste naar de startstreep. Maar dat maakt niet zo veel uit. Na één rondje was ik al naar voren gefietst, het ging wel hard af en toe.  Mama zei, dat ze me niet herkende wanneer ik voorbij kwam, dit omdat ik niet mijn eigen helm op had, dus niet vergeten de volgende keer. In de laatste bocht zat ik niet ver genoeg naar voren, dus ik kon er niet meer zo veel inhalen, als dat ik eigenlijk van plan was. Maar met een 10 plaats ben ik tevreden, en ons pap en mam ook.

Manon

Na cat. 7 zijn we met een heel stel naar huis gefietst, Job, Rick, Karel, Mees, de papa’s en ik met ons pap, erg gezellig. Ik fietste toen naast Rick en heb met hem de wedstrijd nog eens besproken. Hij was tweede, maar volgende keer pak ik hem Wink

Xxjes Manon

 

 

 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd