Susanne Benders was in het winterseizoen actief als trainster bij de jeugd. Dit was haar maatschappelijk stage voor school.

Zowel de jeugdleden als de jeugdtrainers genoten van het enthousiasme en de inzet van Susanne.

De Helmondse middelbare scholen reiken een prijs uit aan de meest getalenteerde stagiaire. Iedere leerling die een maatschappelijke stage dit schooljaar heeft gedaan, maakte kans op een award. De awards zijn beoordeeld door een deskundige jury. Er waren dit jaar ruim 1300 leerlingen actief als vrijwilliger. Uit deze leerlingen werd Susanne genomineerd en donderdag 19 april werden de MaS-talent awards uitgereikt in poppodium Lakei.

 Susanne is in haar categorie een terechte winnaar!

 Dit was de motivatie van de jury:
Susanne heeft als ervaren wielrenster tijdens haar stage optimaal gebruik gemaakt van haar eigen kennis en ervaring. Ze heeft nieuwe elementen aan het trainingsprogramma voor de jeugd toegevoegd, die ook door de aanwezige professionals zijn overgenomen.
Bijzonder is dat Susanne erg goed om kan gaan met de kinderen. Ze brengt haar passie op een geweldige manier over en zorgt er zo voor dat de jeugdleden enthousiast met de sport bezig zijn.
De vereniging beschouwt Susanne als een aanwinst en dat heeft zij echt te danken aan de originele en vernieuwende manier waarop zij voor Wielerclub TWC De Kempen aan de slag is gegaan.

Naast haar passie voor de wielersport heeft Susanne ook nog stage gelopen bij Stichting Jibb en hiervoor heeft de jury veel waardering!

MaS_award_verkleind

Susanne…wij zijn kei trots op je!

DMC Firewall is a Joomla Security extension!