Fiets mee !!!!!!

Rabobank Fietstocht zondag 24 juni 2012

Op zondag 24 juni a.s. wordt weer de jaarlijkse Rabobank Fietstocht verreden. De FietsTocht krijgt in 2012 een extra feestelijk tintje. Rabobank Valkenswaard en Waalre bestaat namelijk 100 jaar. De route van de tocht is door onze leden Erik Dijstelbloem en Jan Thissen uitgedacht en voert de fietsers door Waalre, Valkenswaard en Borkel en Schaft.

Met de Rabobank Fietstocht ondersteunt de Rabobank het plaatselijke verenigingsleven. Voor iedereen die namens een Waalrese of Valkenswaardse vereniging de tocht uitrijdt, stort de bank 10 euro in de kas van die vereniging. Het idee achter de Rabobank Fietstocht is dat je samen verder komt dan alleen.

Wij roepen al onze leden op om samen met familie, vrienden en bekenden deel te nemen aan de tocht en zo wat extra financiële middelen voor de vereniging bij elkaar te fietsen. Vermeldt bij de inschrijving dat je deelneemt namens/voor TWC de Kempen.

TWC_shirt

Inschrijven voor de Rabobank FietsTocht kan vanaf 1 februari via www.rabobank-fietstocht.nl. Op de site zijn ook foto’s en een video-impressie van de FietsTocht van afgelopen jaar te vinden

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd