Louis Verwimp categorie A  

Geen uitslag. De wedstrijd is gestaakt vanwege een valpartij van 2 renners waarna de overigen eerst stopten om te zien hoe het met de gevallenen was. Een (verplichte) valhelm was bv geheel aan gruzelementen en had zijn dienst bewezen. Gelukkig waren de gevallenen later weer op de been en hebben de bloemen mee naar huis genomen.  De lust om verder te koersen was echter weg.


De Vries & Partners categorie B
  1. Patrick Janssen
  2. Koen vd Heijden
  3. Michael van Steen

 De bloemen zijn verzorgd door:
Boeket-is 't
Winkelcentrum De Belleman
Van Bruhezedal 16
Dommelen

Sponsors
http://www.verwimp.nl/                      

http://www.vries-partners.nl/

Voor de Agenda:

Dit jaar organiseert TWC De Kempen weer een reeks van 12 interclubwedstrijden op haar clubparcours achter het eurocircuit te Dommelen. De Interclubwedstrijden zijn bedoeld om recreanten en licentiehouders gelegenheid te geven in wedstrijdverband de wielrensport te beoefenen.

Er wordt gestart in 2 groepen, minder snelle renners (recreanten, dames en jeugd vanaf 15jr. ) starten in groep B, snelle renners (uitgezonderd elite en beloftes) starten in groep A. Meer informatie is te vinden op de website van TWC De Kempen http://www.twc-dekempen.nl  en bij Hans Feil, tel: 06 1164 4282 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De 6de wedstrijd is op Dinsdag 5 juni om 20:00.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd