Dinsdag 26 juni enkele toprenners te gast bij de jeugd afdeling.

Dirk Bellemakers (landbouwkrediet), Thomas Dekker(Garmin), Piet Rooijakkers (ex-prof Skill-Shimano, nu teammanager LST Team Baby-Dump-Lemmens-Wilvo), Wouter de Haas en Ian Kastelijn (LST team)

 

twc profs

 

De training van deze avond werd gegeven door de gast renners, de jeugdleden hadden tijdens het fietsen al veel vragen van hoe een start te oefenen tot het juist aangaan van een sprint.

Ook de adem techniek werd door de renners nog eens goed uitgelegd.

Na afloop konden de jeugdrenners nog een uur vragen stellen, ben je ooit gevallen tot hoeveel bekers heb je gewonnen, heb je wel eens geen zin om te fietsen.

Wat dat laatste betreft verwoorde Thomas Dekker het goed om te zeggen ben eerlijk als je een keer geen zin hebt om te trainen en Ian vulde nog aan dat er ook genoeg andere leuke dingen zijn die je zeker mag doen als je renner bent.  Zorg er vooral voor dat je veel plezier beleeft.

Dirk had nog een shirt van zijn ploeg om te verloten, Anne Burgmans was de gelukkige.

Ook hadden we deze avond 2 aspirant leden Wouter en Teun die dit als een onverwacht leuke ervaring ervaarden, Wouter en Sander waren tevens de gelukkige die nieuwe handschoenen van Piet kregen doordat zij de beste vragen hadden gesteld.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde trainingsavond en deze opzet is zeker voor herhaling vatbaar.

Thomas, Dirk, Piet, Wouter en Ian heel erg bedankt namens alle jeugdleden en jeugdtrainers voor jullie inzet.

Our website is protected by DMC Firewall!