Tijdens de zaterdag 27 september gehouden Nederlandse Club Kampioenschappen Tijdrijden in het Lauwersmeergebied hebben de renners van TWC de Kempen puike prestaties geleverd. De elite- beloften renners behaalden een zeer fraaie 16de plaats.

De 42,1 km lange afstand werd afgelegd met een gemiddelde van 46,79 km/u

Na een snelle start moesten helaas twee renners Bruce Rayer en Ruud Creemers de TWC-trein laten gaan. Giel de Nijs, Robbert de Greef, Jens Coppens en Jelle van de Marel wisten uiteindelijk met vier man sterk de finishlijn te passeren. De wedstrijd werd gekenmerkt door een straffe en vaak onberekenbare tegenwind.

Door  de junioren/nieuwelingen werd er een zeer verdienstelijke 18de plaats behaald. Daarmee heeft dit sterk rijdende team maar liefst 26 teams achter zich weten te houden. Op het parcours van 32.3 kilometer waren Robin van Diessen, Martijn Reen, Elden van Delft en Niels Kaptheijns amper 20 seconden te traag om in de top tien te eindigen. Het team dat uit drie nieuwelingen en één junior renner bestond, moest het opnemen tegen teams die voornamelijk uit junioren bestonden.

NCK_2012

Des te meer een buitengewoon mooie prestatie van dit super gemotiveerde kwartet. Uiteindelijke winnaar van het NCK voor junioren werd het team van Willibrord Wil Vooruit uit St Willibrord.

Our website is protected by DMC Firewall!