Verslag van Glenn Janssen

 Eindelijk is het bijna zover…. Oud op Nieuw !!! Ja ,dan ga ik knallen !!

Nee, even niet op de fiets, maar het echte werk….vuurwerk. Alles ligt gereed, dus ik ben er klaar voor. Maar langs deze weg wil ik eerst alle jeugdtrainers en leden bedanken voor de sjieke 3 jaren die ik in categorie 5, 6 en 7 heb gehad ! 

Na de zomer heb ik de overstap naar de Nieuwelingen gemaakt en ik moet zeggen, ook daar begin ik me al wat thuis te voelen. Het is allemaal een beetje wennen, vooral als Maud Kapthijns je op de training verwelkomt met : “Hey snotbel!”  Maar van “onze” Maud , zoals jullie Brabanders het zo mooi zeggen, kan ik dat wel hebben.  Ik ben de jongste, dus…Het blijft alleen ontzettend jammer dat Jordy en Pepe niet meegeaan zijn. Jordy  gaat per 1 januari  2013 bij  Balen aan zijn wielercarrière werken en Pepe is halverwege 2012 gestopt met fietsen. Maar desalniettemin, ik heb het nog steeds naar mijn zin als Limbo bij de Brabo’s !

Ik hoop dat mijn eerste jaar  Nieuwelingen een beetje soepel verloopt en zie dan wel verder, ik doe mijn best!  Iedereen alvast heel gezellige Kerstdagen en een knallend 2013 !!! 

Groetjes, Glenn

DMC Firewall is a Joomla Security extension!