Verslag van Glenn Janssen

 Eindelijk is het bijna zover…. Oud op Nieuw !!! Ja ,dan ga ik knallen !!

Nee, even niet op de fiets, maar het echte werk….vuurwerk. Alles ligt gereed, dus ik ben er klaar voor. Maar langs deze weg wil ik eerst alle jeugdtrainers en leden bedanken voor de sjieke 3 jaren die ik in categorie 5, 6 en 7 heb gehad ! 

De grote clubactie was dit jaar een groot success. We haalden maar liefst 750 Euro op voor de club! Maar nu willen jullie natuurlijk weten of je zelf wat hebt gewonnen!?

Door op deze link te klikken kun je je lot nummer invoeren en kijken wat je hebt gewonnen. Door op deze link te klikken krijg je het volledige PDF overzicht van welke prijzen op welke nummers vielen. 

 

 

Rien_kums

Zaterdag 1 december jl. heeft ons het droeve bericht bereikt dat ons zeer gewaardeerde "lid van verdienste" Rien Kums is overleden.

Rien heeft vele jaren grote indruk binnen onze vereniging gemaakt als een erg betrokken en kundig trainer van onze jeugdafdeling.

Wij zullen Riens aanwezigheid erg missen en wensen zijn familie en nabestaanden veel sterkte toe in de komende moeilijke periode.

Op vrijdag 7 december om 19:00 uur is er een avondwake in de parochiekerk O.L.V. Visitatie gelegen aan de Kerkstraat te Budel.

De afscheidsdienst wordt gehouden op zaterdag 8 december om 12:00 uur in de aula van Crematorium Heeze, Somerenseweg 120.

Bestuur TWC de Kempen.

Afgelopen zaterdag is bij ons clubgebouw ‘t verzetje gestolen:

Focus, type Izalco Pro 4.0  Full Carbon met DT wielen en Shimano Ultegra afgemonteerd. Frame 58cm.

Fiets_te_koop

Bij deze roepen wij iedereen op om deze gemakkelijk herkenbare fiets op te sporen.

Het is een speciale fiets van ons LST team.

Zie je hem ergens rijden of te koop staan? Neem meteen contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Of via telefoon: 040-2110636.

Afgelopen vrijdag vond de jaarlijkse jeugd-feestavond plaats op het verzetje. Daar werden de prijzen uitgereikt voor de grote clubactie. Al met al werden er dit jaar heel veel loten verkocht. Allemaal bedankt voor de het vele werk!

Maar ook werden de certificaten voor de, in de jeugdwedstrijden behaalde, punten uitgedeeld. Natuurlijk werden ook alle vrijwilligers en trainers bedankt die zich het hele jaar hebben ingezet. Bij deze nogmaals bedankt!

En dan werden nog de Jan Hoevenaars en de Tiny Raaijmakers wissel trofee uitgereikt.

Elk jaar bepalen de trainers welk jeugdlid zich het beste heeft ingezet, zich het best heeft ontwikkeld en met de grootste motivatie aan wielrennen doet! Het gaat daarbij dus zeker niet alleen over de wedstrijden, maar meer over het totaal van het afgelopen jaar. De Jan Hoevenaars wissel trofee is er dan voor de meisjes en de Tiny Raaijmakers trofee voor de jongens.

Dit jaar gingen de trofeeën naar Lonneke Prevaes en Kinley Bijl. Gefeliciteerd allebei!

Op zaterdag 3 november werd in een nat Breda gestreden om het
regiokampioenschap veldrijden. Deze wedstrijd is een selectiewedstrijd
voor het nationaal kampioenschap dat in januari gehouden wordt in de
beekse bergen.

Onlangs hebben enkele leden gevraagd of het mogelijk is om trainingspakken via de vereniging aan te schaffen. Men vindt dit gesoigneerder staan als men naar de trainingen en wedstrijden gaat. Op zoek naar een mooie outfit voor een aantrekkelijke prijs zijn wij uitgekomen bij een trainingspak van Team+.

Bij voldoende belangstelling kunnen de leden dit pak met opdruk (TWC de Kempen) aankopen voor de zeer vriendelijke prijs van € 39,00. 

Zondag stond er voor een aantal dames van TWC de Kempen een cross op het programma in het belgische Wilrijk.  Het modderig en zware parcours leek de kempenrensters wel te liggen. Winst was voor Laura Verdonschot uitkomend voor de lotto-ploeg maar trainingslid bij onze vereniging. Claudie Peels stond naast haar op het podium met een mooie derde plek. Allisha Knops eindigde als vijfde.
wilrijk_2012

Tijdens de sponsor- en vrijwilligersavond vrijdag 16 november a.s. wordt bekend gemaakt wie in 2012 de Kempener Koerier Bokaal in de wacht heeft gesleept. Ook worden op deze avond de behaalde premies uitgereikt.

In tegenstelling tot voorgaande jaren worden de premies niet meer overgemaakt of toegestuurd. Alle renners en rensters dienen tijdens de avond hun behaalde premies persoonlijk af te halen.

Alleen met een voorafgaande opgave met een goede reden van afwezigheid wordt de premie overgemaakt op opgestuurd. De reden van afwezigheid moet vooraf worden gemeld bij Ruud Beerten.

Bij afwezigheid zonder geldige reden vervalt de premie.

De uitnodigingen voor deze sponsor- en vrijwilligersavond worden op korte termijn verzonden.

 

Zaterdag 13 oktober werden voor de 7de keer de Kermiskoersen in Kolonie georganiseerd.                                                   

In de nieuwelingenwedstrijd startten 54 renners voor 14 ronden van 4,1 km. Ook de Belgische kampioen op de weg en de Belgische kampioen tijdrijden verschenen aan de start samen met 7 Lommelse nieuwelingen. Ook tijdens deze rit waren de regenbuien talrijk aanwezig wat het er niet prettiger opmaakte. De snelle Nederlander Elden Van Delft won voor de Nederlander Kevin Minten. Jeroen Pattyn mocht ook mee op het podium.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!