We gingen op weg naar Nieuwkuijk , we waren daar bijna als eerste en toen ging ik met papa warm rijden. Een tijdje later kwam de rest van de club die voor de pauze moest rijden. We hebben eerst naar Sam gekeken  die deed heel goed zijn best. 

Daarna was Jelle, Pepijn  en Lonneke die waren ook heel goed bezig. En toen moest Jesse nog , Hij reed ook heel goed. 

En toen waren ik en Ruben eindelijk aan de buurt. Helaas moest ik weer in de laatste rij. Het fluitje ging!!!! 

En weg waren we, ik startte best  goed.  3 rondes later  toen ging Salvador ervandoor en ik zat in zijn wiel, we waren even los van de groep maar helaas werden we weer bij gehaald.  We bleven eigenlijk allemaal bij elkaar en niemand kwam weg.

 

Papa had gezegd dat ik in de laatste ronde  voor  de laatste twee bochten een goede sprint positie moest kiezen want dan kon het zomaar wezen dat ik op het podium kon eindigen, nou hij had gelijk hoor.  In de laatste bocht kwam ik als derde   door  en toen moest ik heel hard sprinten en ja  hoooor ik werd derde!!!!!!   Dus een podiumplek!! Ik was zo ontzettend  blij en Mama en Papa waren ontzettend trots op mij [ps mama schreeuwde de hele buurt bij elkaar, heel enthousiast dus!!!!!!!!!!!!] dat vind ik altijd leuk. Dit was mijn belevenis van afgelopen zaterdag[20-04-2013].

Groetjes Kinley

WP_000730b

Our website is protected by DMC Firewall!