Twee wedstrijden waren er in district Zuid-Oost afgelopen weekend. Zaterdag werd er gefietst in De Reeshof, Tilburg en zondag in Erp. Op beide plaatsen waren renners van TWC De Kempen actief.
Zaterdag had Jesse Kramer pech, hij viel en kon daardoor zondag niet starten in Erp. Hopelijk is hij weer helemaal fit voor het NK jeugdwielrennen aanstaande zondag in Hoorn.
Zondag werd er gefietst in Erp, hier stonden meer TWC De Kempen jeugdwielrenners aan de start. In categorie 2 lieten Torben, Jelle en Pepijn zien dat zij helemaal klaar zijn voor het komende NK. Torben werd eerste, Jelle derde en Pepijn vijfde, een mooi podium!
In categorie 4 lieten Joan de Bruyn en Ruben Broers zien dat ze heel hard kunnen rijden en doorzetters zijn. Joan miste net de aansluiting met de kopgroep en Ruben won de sprint van de achtervolgers. In categorie 5 stonden Micha, Siep en Rik aan de start. Siep en Rik fietsen nog niet zo lang maar zij lieten zien dat ze eraan komen en reden een mooie wedstrijd. Micha reed voorin mee en werd elfde.

 

Bij categorie 6 werd er vanaf het begin kei hard gereden en daardoor kon een kopgroepje van 8 renners zich losmaken van het peloton. Manon, Rick en Joris reden goed mee in dat kopgroepje en maakten er zo een mooie wedstrijd van. Daarachter kwamen Anouk, Job en Sanne. Anouk kon de kopgroep net niet volgen en werd 13e. Job had pech, viel tegen een hek, fietste wel de wedstrijd uit maar moest later met een ambulance naar het ziekenhuis. Gelukkig is hij weer thuis met een zwaar verrekte nekspier. Sanne sloot de rij van TWC De Kempen, ook Sanne fietst nog niet zo lang en gaat elke week vooruit. Rick werd 2e, Manon 5e en Joris 6e.
Vanaf vandaag is de blik gericht op het NK jeugdwielrennen in Hoorn aanstaande zondag 9 juni. 14 jeugdrenners en rensters van TWC De Kempen hebben zich weten te plaatsen. We gaan er weer een mooi wielrenweekend van maken, succes allemaal!


Tilburg Reeshof

Cat 3:

DNF Jesse Kramer

Cat 4:
4  Kinley Bijl

Cat 6:
18 Anouk Reen


Jeugdronde van Erp


Categorie 2: 
1 Torben Poorters
3 Jelle Sengers
5 Pepijn van der Straaten

Erp_2013

op de foto; cat 2

   
Categorie 4: 
13 Joan de Bruyn
16 Ruben Broers

Categorie 5: 
11 Micha Knops
14 Sieb van Gorp
20 Rick Wouters

Categorie 6:
2 Rick Burgmans
5 Manon van der Kroft
6 Joris van der Straaten
13 Anouk Reen
22  Job Sengers
24 SanneKruik

DMC Firewall is a Joomla Security extension!