Zondag 15 september waren er weer veel jeugdleden van TWC De Kempen actief in Uden. Zo op het laatst van het wielerseizoen laten de jeugdrenners van TWC De Kempen nog even zien dat ze er zijn. Er werden mooie wedstrijden gereden met veel actie van TWC De Kempen in de kopgroepen.
Torben, Jelle, Lonneke en Pepijn waren de eersten in categorie 2, zij maakten er een mooie wedstrijd van met Torben na een mooie ontsnapping op de eerste plaats en ook voor Pepijn en Jelle eindplaatsen bij de eerste 10. Daarna kwam Jesse, hij fietste heel goed mee voorop in de kopgroep en eindigde ook bij de eerste 10. Kinley en Joan waren de volgende, zij reden mooi voorop mee, een valpartij in het peloton zorgde voor even pech bij Kinley, maar hij pakte de draad snel weer op. Joan zorgde voor een hele mooie verrassing door eerste te worden.
Ook in categorie 5 werd goed voorin meegereden door Micha. De laatste categorie waarin TWC De Kempen renners actief zijn is categorie 6, hier waren 8 jeugdrenners actief. Er werd heel goed voorin meegereden, Roy, Rick, Karel, Job, Joris, Sanne, Anouk en Manon deden hun best om er een mooie wedstrijd van te maken en dat is ze goed gelukt, met voor Manon een plaats bij de eerste tien. Het was weer genieten in Uden!

De uitslagen:
Categorie 2:   1 Torben Poorters
                       4 Pepijn van der Straaten
                       9 Jelle Sengers
                      11 Lonneke Prevaes
Categorie 3:   8 Jesse Kramer
Categorie 4:   1 Joan de Bruijn
                      11 Kinley Bijl
Categorie 5: 15 Micha Knops
Categorie 6: 10 Manon van der Kroft
                      11 Rick Burgmans
                      16 Karel Burgmans
                      18 Joris van der Straaten
                      23 Roy Dirven
                      30 Anouk Reen
                      34 Job Sengers
                      39 Sanne Kruik
DMC Firewall is a Joomla Security extension!