De laatste jeugdwielerwedstrijd op de weg van dit seizoen. Nog een keer konden de jeugdrenners zich op de weg met elkaar meten. Het weer werkte mee, de organisatie in Bocholtz zorgde voor een mooi parcours, gezellige muziekā€¦het was een mooi wielerfeest.

De jeugdrenners van TWC De Kempen hadden er ook weer zin in en deden goed mee in de verschillende wedstrijden. In Zuid Limburg kan een parcours natuurlijk niet vlak zijn en dus was er ook hier een klimmetje, niet zo steil maar wel lang en toch ook steil genoeg om het verschil in een wedstrijd te maken.
Dat deden de jeugdrenners van TWC De Kempen dan ook. In elke categorie waarin renners of rensters van TWC De Kempen actief waren werd voorin meegestreden. Mooi om te zien hoeveel de jeugd dit seizoen gegroeid is, niet alleen in lengte maar ook in prestaties.

Vanaf nu is de blik weer gericht op het veldrijden, de veldrittrainingen, wedstrijden en toertochten. Ook hier is de jeugd van de TWC De Kempen fanatiek en enthousiast, zodat de sportieve groei gewoon door kan gaan en ze in het voorjaar weer sneller en sterker aan de start van een nieuw wegseizoen staan.

De Uitslagen:
Categorie 2: 3 Torben Poorters
          9 Pepijn van der Straaten
Categorie 3: 3 Jesse Kramer
          9 Julia Kramer
Categorie 4: 3 Joan de Bruijn
          14 Ruben Broers
Categorie 5: 14 Micha Knops
Categorie 6: 4 Rick Burgmans
          11 Karel Burgmans
          12 Joris van der Straaten
          19 Roy Dirven

In de Ronde van de Uithof behaalde Kinley Bijl een 8ste plaats.


Bochotlz_2013

Op de foto staan de bekerwinnaars van zondag. Van links naar rechts... Torben Poorters, hij werd derde in categorie 2; Jesse Kramer, hij werd derde in categorie 3; Joan de Bruijn, zij werd derde in categorie 4 en Rick Burgmans, hij werd vierde in categorie 6.

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd