Een ton!!! 

Trrrrrrinnnnnggg…de telefoon gaat. Toos Vlassak, onze achterbuurvrouw is aan de lijn: “Jullie Pepijn heeft laatst aan mij een lotje verkocht van De Grote Clubactie, en nou heb ik de hoofdprijs gewonnen…100.000 euro!”zei Toos.Wauw, dat was wel heel gaaf. Helemaal voor Toos maar ook voor Pepijn, die kei trots was dat hij dat lotje verkocht had.

De jeugdleden van TWC De Kempen verkopen al jaren fanatiek lotjes voor De Grote Clubactie. De opbrengst komt dan ook ten goede aan activiteiten voor de jeugdwielrenners van TWC De Kempen.

Dit jaar is dat maar liefst €1186,05.

 

Omdat Pepijn het winnende lot had verkocht werd hij uitgenodigd om naar de Grote Clubavond te komen waar hij de prijs aan Toos mocht uitreiken. Dat was wel stoer, dus daar zei Pepijn geen nee tegen.Dinsdagavond 10 december was De Grote Clubavond. Pepijn was daar in zijn wielren outfit van TWC De Kempen…Na een welkomstwoordje en drankje was het zover, Pepijn mocht de cheque van 100.000 euro aan Toos geven…confetti en applaus…!

foto pepijn

Toos was hartstikke blij met haar prijs en had voor Pepijn een mooi cadeau meegebracht, dat was een leuke verrassing voor Pepijn. Ook voor de jeugd van TWC De Kempen had Toos een hele mooie verrassing…€1000,- . Dat is helemaal super!Nadat Pepijn ook nog de cheque in ontvangst had mogen nemen van de opbrengst voor TWC De Kempen, en een leuk: “ik ben de beste” t-shirt kreeg van De Grote Clubactie was het tijd om naar huis te gaan.

Bedankt Toos voor de gulle gift en heel veel plezier met je geweldige prijs!

En aan alle jeugdleden van TWC De Kempen…de club mag trots op jullie zijn, met zo’n mooie bijdrage aan de clubkas!

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd