Maandag 24 juni 2013 bij de kermisronde van Luijksgestel stonden bij de elite vrouwenkoers alle toprensters uit Nederland, de Australische selectie, de Belgisch kampioene en diverse regiorensters aan de start. Ook TWC de Kempen had diverse rensters aan de start.
Al direct 2 ronden na de start reed Marianne Vos weg van het peloton en 4 rensters gingen mee. Hierbij zat LiesBeth de Vocht (Belgisch kampioen) de Australische Amy Cure, Vera Koedooder en Maud Kaptheijns van TWC de Kempen.
 
 
 
 
 
 
Maudluijksgestel
 

 
Maud zei achteraf dat ze 58 km/uur moest rijden om bij de kopgroep te komen. De voorsprong van dit vijftal liep snel op. Maud kon goed bij blijven echter kopwerk zat er niet in. Het peloton kwam verder op achterstand terwijl de kersverse Nederlands kampioen Lucinda Brand, de Rabo-selectie, Sengers-team en nog 5 overige Australische selectierenners het tempo in het peloton ook hoog hielden. Uiteindelijk dreigde de kopgroep het peloton in te halen waardoor het peloton 5 ronden voor het einde moest afsprinten. De groep van 5 ging het onderling uitmaken. Tijdens de laatste ronden begon het te regenen en hierdoor kwam Liesbeth de Vocht ten val waardoor zij eerder de strijd moest staken. Marianne Vos reed 2 ronden voor het einde weer weg van haar belagers en won. Amy Cure werd tweede, Vera Koedooder 3e en Maud werd heel knap 4e.
Maud heeft hier een superprestatie neergezet en goed reclame gemaakt voor TWC de Kempen en haar sponsoren. Ik denk niet dat er wedstrijden komen waar haar naam en die van TWC de Kempen vaker genoemd zullen worden.
Maud van harte proficiat. Super gedaan. We hebben genoten van deze wedstrijd!!!!
DMC Firewall is a Joomla Security extension!