Kempener Koerier Trofee 2013 – 2014 voor Bergeijkse Maud kaptheijns
TWC de Kempen heeft op de algemene ledenvergadering van 18 maart j.l. Maud kaptheijns gehuldigd als clubkampioen veldrijden van het seizoen 2013 – 2014. De Bergeijkse belofte-dame bleef in de eindafrekening Lizzy Witlox en Kim Banga ( de winnares van de bokaal 2012 – 2013) voor.
De Valkenswaardse vereniging beloonde de 19– jarige renster met een bos bloemen en de Kempener Koerier Trofee geschonken door het gelijknamige Valkenswaardse weekblad. Voorzitter Albert van Maasakkers roemde het constante rijden van het jonge talent dat het komend jaar tijdens het cyclocross seizoen zal uitkomen voor het Belgische Formatie Luihoeve.

Maud Kaptheijns Clubkampioen Veld 2013-2014 siteFoto Coen van Kruysdijk

In de komende maanden zal Maud Kaptheijns zich ook weer willen laten zien op de weg tijdens de diverse criteriums in de regio. Afgelopen jaar wist het multitalent ook op de weg diverse podiumplaatsen te bereiken. Zo werd ze 1ste in de 50ste editie van de Smits Machinefabriek Ronde van Valkenswaard 2013 en wist Maud een zeer verdienstelijke vierde plaats te bemachtigen achter drie beroepsrensters, Marianne Vos de Australische Amy Cure en Vera Koedooder, in de Ronde van Luijksgestel.
Voor het tweede opeenvolgende jaar heeft TWC de Kempen twee wisseltrofeeën klaar staan voor de clubkampioen veldrijden en later in het jaar voor de clubkampioen op de weg. Tot 2012 was er één Kempener Koerier Bokaal voor de renner of renster die tijdens het wegseizoen het beste heeft gepresteerd.

Our website is protected by DMC Firewall!