Jeugdwedstrijd Nieuwkuijk

Afgelopen zondag moesten we er vroeg uit want Lars had zijn allereerste wedstrijd, ik zou eigenlijk ook rijden maar ja met een arm in het gips wordt dat moeilijk, balen maar het is niet anders. Toen we in Nieuwkuijk aankwamen waren ze al op ons aan het wachten want we waren een beetje aan de late kant, Lars ging meteen met papa het parcours verkennen en Saskia haalde zijn rugnummer op.

Als eerste van TWC de Kempen was Sam aan de beurt in cat. 2, daarna mochten de andere natuurlijk ieder op zijn beurt Pepijn en Joris hadden heel veel pech want die zijn allebei gevallen Pepijn zijn helm was helemaal gebarsten. Na cat3 met o.a. Pepijn en Torben, mocht cat. 4 met Lars beginnen hij stond op de eerste rij wat was ik zenuwachtig voor hem papa zij steeds tegen mij het maakt niet uit hoeveelste hij wordt als hij de wedstrijd maar uit kan rijden.

 mees site       lars site
Dat doel heeft hij gehaald, ik heb Lars nog nooit met zo'n rode kop gezien. Daarna waren de andere categorie├źn aan de beurt in de laatste categorie werd Mees heel mooi derde daarna gingen we naar huis.

Tot volgende week in Dommelen

Niels

Hieronder de uitslagen van iedereen
Categorie 2: 23 Sam Rokebrand
Categorie 3: 11 Torben Poorters
25 Jelle Sengers
27 Lonneke Prevaes
Niet gefinished: Pepijn van der Straaten
Categorie 4: 12 Julia Kramer
20 Jesse Kramer
22 Mat van Gorp
38 Lars Hemel
Categorie 5: 37 Ruben Broers
45 Stijn de Louwere
Categorie 6: 33 Rick Wouters
34 Sieb van Gorp
41 Micha Knops
52 Hein Loos
Categorie 7: 3 Mees Hendrikx
8 Rick Burgmans
10 Roy Dirven
34 Joris van der Straaten
43 Job Sengers

DMC Firewall is a Joomla Security extension!