“Marion Gödde Meisjesronde van Dordrecht”

 

We moesten vroeg op om op tijd in Dordrecht te zijn. Vandaag een keer een wedstrijd voor alleen maar meisjes! Ik had er kei-veel zin in; Jesse baalde wel!

Eenmaal aangekomen scheen de zon heerlijk en er lag een kei cool parcours. Er was een breed recht eind om goed op te sprinten, een kleine klim en een supersnelle kuipbocht. (alleen oppassen voor overstekende konijnen, die zaten er heel veel!)

Helaas was er niemand anders van de club, dus er viel niet veel aan te moedigen. Na de verzetscontrole reden we met de 20 meiden naar de start waar we in 2 rijen op konden stellen; zo breed was het daar!

 

foto julia

 

Ik had echt een waardeloze start maar in de tweede ronde zat ik al lekker voorin. Ik heb daarna 7 van de 9 ronden veel kopwerk gedaan en aanvallen afgeslagen, alleen halverwege schakelde ik op het klimmetje verkeerd en lag mijn ketting er een bijna af. Gelukkig kreeg ik ‘m er met wat schakelen weer op en kon ik snel weer naar voor rijden. In de laatste ronde zette ik helaas de sprint te vroeg aan en was ik mijn kracht te vroeg kwijt. Ik eindigde helaas als 10ein de eindsprint van de kopgroep van 18 meiden.

Het was wel een supergave wedstrijd! Hopelijk zijn er volgend jaar meer meisjes van de club die meerijden, want het is echt een aanrader! Zeker met dit mooie weer natuurlijk!

Groetjes,

Julia

DMC Firewall is a Joomla Security extension!