Op 3 oktober zijn we naar Papendal gegaan voor de Marianne Vos Experience die mamma voor mij had gewonnen. We begonnen de dag met 3 workshops. De 1e over tactiek in de wedstrijdsport door Eric van den Boom en Lucinda Brand. De 2e over mental coaching door Koos Moerenhout, Roxane Kneteman en de geblesseerde Anna van der Breggen. Ze vertelden dat Marianne wel eens per ongeluk boos kijkt naar de tegenstanders in een wedstrijd, dat doet ze niet met opzet maar om te kijken of de tegenstander nog genoeg kracht heeft om te sprinten.

De 3e workshop ging over voeding en sport door Iris Slappendel en Pauline Ferrand Prevot ( de WERERELDKAMPIOEN) en Gerard Spierings de verzorger van het Rabo Liv Team. Leuk om te horen dat Iris het liefst roze spekjes eet als herstelvoeding!

lonneke marianne vos exp.2014 1lonneke marianne vos exp.2014 2

Toen gingen we lunchen en kregen we echte broodjes die de rensters normaal voor en na de wedstrijd ook eten. Toen we klaar waren met lunchen gingen we omkleden daarvoor moesten we naar het olympic traning centre. Toen verzamelden we en werden er groepjes gemaakt. We reden in een groep van 30 mensen en gingen 30km fietsen in de omgeving. Op terugweg heb ik de hele tijd met Lucinda Brand gefietst, heel gezellig gekletst . Helaas kon ik niet met Marianne fietsen want die was alle groepjes langs geweest die de kleine route fietsten. Toen kregen we een halfuurtje pauze en kon je met iedereen op de foto, ik ben bijna met alle rensters op de foto geweest. En natuurlijk ook met Marianne, ze herkende me nog van de foto die eerder op haar instagram stond. Toen gingen we waaierrijden met Iris Slappendel (Nederlands kampioen). Ik zat in een groepje van ongeveer 10 mensen en mamma natuurlijk ook. We reden iedere keer 5 ronden per setje. Waarna we nieuwe uitleg kregen, dat was fijn want mamma waaierde er elke keer af na de 4de ronde en mocht ik verder rijden met Iris. Ondertussen had mamma foto's gemaakt. Als laatste hadden we nog de afsluiting met wat drinken en toen moesten we snel naar huis rijden voor het jeugdkamp in Neerpelt. Het was een dag om nooit meer te vergeten!!!

Our website is protected by DMC Firewall!