Zondag word de ronde van Heeswijk- Dinther verreden, voor de amateurs van ploegleider Antoon de Greef de seizoensopening na een lange en intensieve voorbereiding.
Gaan de renners de kaart van kopman Marc van Grinsven trekken of mag de plaatselijk favoriet Thomas Reynart, die terug komt van de ziekte van Pfeiffer, zijn kans gaan?
Aanstaande zaterdag zal de Omloop van Strijen weer worden gereden. Met deze wielerklassieker voor vrouwelijke rensters begint de nationale KNWU dames competitie. Al meer dan 200 rensters hebben zich ingeschreven, waaronder ook dames van nationale selecties uit het buitenland .
Namens TWC de Kempen heeft ploegleider Peter Peels de volgende rensters ingeschreven, Anouk Reen en Manon van der Kroft nieuweling meisjes. Claudie Peels en Julie Burgmans junior dames en bij de dames elite/belofte gaan van start Femke Geeris, Carleen Baas en Lana Verberne.
Heel veel succes gewenst dames.
Onze nieuwelingen die vorige week met wisselend succes debuteerden in de Omloop van Schijndel hebben dit weekend geen wedstrijd op het programma staan.
De ploegleiders Huub Burgmans en Joop Kaptheijns hebben er de voorkeur aan gegeven om de thuiswedstrijd van speaker Rien van Horik, de Koepel Race in Lierop die op 22 maart gereden word, te gaan verkennen.
Our website is protected by DMC Firewall!