Op zondag 22 maart wordt de 34e uitgave van de klassieker met start en finish in Lierop, de Rabo Koepel Race, verreden.
De wedstrijd van de dames is de hoofdmoot van de dag. In totaal 20 ploegen komen aan de start, waarvan de ploeg van TWC de Kempen er eentje is. Peter Peels verschijnt met zes rensters in Lierop waarvan junior dame Julie Burgmans haar krachten mag meten met vedetten als Sabrina StultiensFloortje Mackaij, Vera Koedooder. Plaatselijk favoriete Lana Verberne zal proberen hoge ogen te gooien net als Britt Teunissen die terug is van een stage op Mallorca,

Voor Suzanne Huijs (foto)zal dit haar eerste wedstrijd van het seizoen worden als renster, eerder was ze actief in de omloop van Schijndel om daar de medische troepen te versterken, respect voor haar dat actieve rensters ook als vrijwilligster een bijdrage leveren om een koers te begeleiden!
Peels neemt verder mee, Femke Geeris,en Carleen Baas.


’s Morgens om 10.00 uur gaat de belangstelling uit naar Axel DirkxRoy Dirven en Rick Burgmans die de strijd aan gaan met zo’n 175 andere renners waar ook ploegen uit België en Luxemburg bij zitten.
Dit omvangrijke peloton rijdt 60 km, zij rijden 3 keer de plaatselijke omloop. De finish wordt rond de klok van 11.30 uur verwacht.
Voor meer info www.tscsolo.nl


DMC Firewall is a Joomla Security extension!