Zaterdag wordt de tweede manche van de interclub competitie verreden op ons clubparcours.
http://www.twc-dekempen.nl/clubinformatie/contact-adres
Wedstrijden die voor het 40e jaar georganiseerd worden.
Krijgt het succes van de eerste wedstrijd, 49 deelnemer(ster)s een vervolg?
Kapers voor de algemene rangschikking kunnen hun slag slaan, de winnaar van de eerste wedstrijd Rick Burgmans zal niet aan de start verschijnen hij is door de ploegleiding geselecteerd om de omloop van noord-west Overijssel te rijden hij vormt een team met Roy Dirven en Joris van der Straaten, Joris gaat zijn klassieker debuut maken in Genemuiden.

Het parcours is wederom uitgestippeld door het schitterende noordwesten van Overijssel waar de renners naast mooie polderwegen en smalle dijken ook met moeder natuur te maken krijgen. Zal het 28 maart waaien, regenen of zal de lente zijn intrede doen? Bij de nieuwelingen staan er dit jaar 180 wielrenners aan het vertrek.
Volgens de organisatie mag de Omloop wederom diverse nationaliteiten verwelkomen.
"De Denen en Belgen hebben de vaste gewoonte om de Rabo omloop van Noordwest Overijssel op hun wieleragenda te zetten. Na hen staat dit jaar ook de Luxemburgse opleidingsploeg van Lampard (UC Dippach) aan het vertrek." Voor Saskia van der Straaten is deze koers haar klassiekerdebuut als verzorgster.
Zondag staat de 45e jeugdronde van Dommelen op de agenda.
http://www.cyclingfanatics.nl/zondag-45e-jeugdronde-van-do.../
De jeugd kan haar wedstrijden rijden op een optimaal geprepareerd parcours dan afgelopen weekend tijdens de NL-Doet week grondig is aangepakt door tientallen enthousiaste vrijwilligers. Waarvoor dank!
De amateurs rijden zondag in Someren-Heide de st Jozefklassieker om de grote prijs Heidehof, een wedstrijd waar inmiddels al 200 renners voor aangemeld zijn.
http://www.twcdezwaluw.nl/
Our website is protected by DMC Firewall!