Op 1e paasdag was er een wedstrijd in Grevenbicht waar in diverse categorie├źn renners van TWC de Kempen succesvol aan de start kwamen. In categorie 3 behaalde Sanne van Herk een top 10 plaats net als maar liefst 4 renners in categorie 4. Torben Poorters was voor de tweede keer dit jaar het sterkste van het veld met op een 3e plaats Jelle Sengers. Lonneke Prevaes met een 7e plaats en Pepijn van der Straaten met een 9e plaats maakte het viertal compleet. In de daarop volgende categorie werd Jesse kramer nipt verslagen door Fleur Nagtegaal en veroverde daarmee een 2e plaats terwijl zus Julia door een stoeprandje net buiten het podium eindigde op een 5e plaats. Joan de Bruijn was iedereen te snel af in categorie 6.
Bij de nieuwelingen meisjes reed Anouk Reen naar een verdienstelijke 25e plaats, bij de Junioren dames reed Julia Burgmans naar een hele mooie 7e plaats. Bij de nieuwelingen heren kreeg TWC al weer een podiumsucces met Roy Dirven op de 3e plaats. Ook Rick Burgmans wist met een 7e plaats goed te presteren. Joris van der Straaten en Axel Dirx werden respectievelijk 15e en 25e. Bij de Junioren heren reed Rowan de Bruijn naar een verdienstelijke 25e plaats.
Terwijl een grote groep van TWC de Kempen in Limburg was reed Kelvin Kanen zijn wedstrijd in Oploo en werd daar 19e . Hier reden tevens de Amateurs van TWC de Kempen hun wedstrijd. Carleen Baas werd 5e terwijl de heren in de grote groep hun wedstrijd reden.

Al met al een goede opwarmer voor de jeugd die 2e paasdag in Berghem de 2e wedstrijd reden in de kwalificatie reeks voor het Nederlandse Kampioenschap.

In Categorie 2 startte Niels Hemel met veel goede moed en werd uiteindelijk 19e . In categorie 3 konden de successen van 1e paasdag niet herhaald worden. Sam Rokebrand, Sanne van Herk, Gijs Daris en Carlijn de Vaan eindigden na een goede wedstrijd toch in de achterhoede. In categorie 4 behaalde Torben een knappe 2e plaats terwijl Jelle Sengers als 13e finishte. Pepijn van der Straaten en Lonneke Prevaes eindigden op de 17e en 19e plaats waardoor TWC de Kempen toch 4 renners in de top 20 had. In de 5e wedstrijd van de dag had TWC de Kempen maar liefst 6 renners aan de start. Dit werd een spannende wedstrijd waar de kop als grote groep tot aan het einde bij elkaar bleef. De eerste 18 renners finishten binnen 2 seconden. Hier kwam Jesse Kramer knap als 4e uit de massasprint. Lonneke Geraerts werd 14e , Julia Kramer 17e , Mat van Gorp snelde naar een 25e plaats terwijl Lieke de Bie en Lars Hemel eindigden in de achterhoede.
In categorie 6 reed Joan de Bruijn van het begin af aan mee in de voorste gelederen. Een valpartij in de laatste bocht, waar zij ternauwernood aan kon ontkomen, zorgde voor een 22e plaats. Ruben Broers reed een goede wedstrijd maar eindigde desondanks in de achterhoede. In categorie 7 kwamen Sieb van Gorp en Rick Wouters aan de start, zij werden 21e en 26e.
Bij de dames junioren was er wederom podium succes. Dit keer voor Julie Burgmans die met een mooie 2e plaats haar succes van de dag ervoor overtrof. Bij de nieuwelingen starten Manon van der Kroft en Sanne Kruik, zij eindigden als 35e en 48e .

Terwijl deze wedstrijden werden verreden, reden de heren Junioren en Nieuwelingen in Gerwen hun wedstrijden. Met de wedstrijd van 1e paasdag nog in de benen behaalde Rick Burgmans een mooie 10e plaats en was er een 16e plaats voor Roy Dirven. De overige renners, te weten Axel Dirkx, Joris van der Straten, Kelvin Kanen, Danny Keesen en Bob Herps, reden zeker een goede wedstrijd maar dat kwam helaas niet tot uiting in de uitslag met resp. een 39e , 52e , 58e en 59e plaats.
Bij de Junioren behaalde Rowan de Bruijn, die wedstrijd na wedstrijd beter wordt, een 31e plaats.

Al met al een heel druk maar zeker succesvol Paasweekeinde voor TWC de Kempen.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd