Gisteravond is de alweer laatste rit van de inter-clubcompetitie verreden. Op een parcours waar de wind hard over heen woei vertrokken de A's en de B's voor hun wedstrijd waar de klassementen nog helemaal open waren.
Lars Bremmers wist zijn tweede zege op rij te boeken en werd daarmee ook winnaar in het eindklassement voor Patrick Houthooft en Marco van Schijndel.
In categorie B haalde Ralf Verhoeven na Westerhoven ook hier de bloemen op, dit was niet genoeg om een rol van betekenis te spelen in de eindstand, daar was Joris van der Straaten de sterkste voor de ploegmaat van Verhoeven, Mike van Herk, Wessel Coppelmans wist in deze categorie beslag te leggen op de 3e plaats in de rangschikking.


De bloemen voor de beste dame over all gingen naar Manon van der Kroft die daarmee in de bevoorrechte positie was de bokaal, die geschonken is door Ad van Dijk, in ontvangst te mogen nemen met de bijbehorende kussen van de ronde mister Ad van Dijk zelf. 
Hiermee werd een succesvolle reeks inter-clubwedstrijden afgesloten waar in totaal zo'n 120 verschillende renner(ster)s aan deelgenomen hebben, renners en rensters bedankt voor jullie sportieve inzet en mogelijk tot in de winter, TWC de Kempen is van plan een inter-clubcompetitie veldrijden op het programma te krijgen, houdt de website in de gaten, en anders graag tot het volgend weg seizoen.


Een speciaal woord van dank aan de sponsors die deze wedstrijden mede mogelijk gemaakt hebben, Kia Winters gevestigd in Valkenswaard en Weert, Louis Verwimp http://www.verwimp.nl/ en Ad van Dijk.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!