Actueel nieuws en mededelingen TWC de Kempen

Belangrijke mededeling i.v.m. coronacrisis

We kunnen er niet omheen: het coronavirus heeft ook  een grote impact op het wielrennen. Ook voor onze leden geldt: beperk je sociale contacten (sociale onthouding) , schudt geen handen en houdt afstand tot elkaar.

Het bestuur van TWC de Kempen kan daarom niet anders dan beslissen dat tot nader order alle activiteiten van de vereniging worden opgeschort. Dat wil zeggen dat vanaf donderdag 12 maart  alle trainingen en (interclub-)wedstrijden worden afgelast.

TWC de kempen volgt daarmee het advies van sportkoepel NOC*NSF  om voorlopig tot 31 maart a.s. sportevenementen in Noord-Brabant af te gelasten. Omdat de veiligheidsregio Zuid-Oost heeft opgeroepen tot “zeven dagen sociale onthouding” zijn wij van mening dat het enig juiste besluit kan zijn om ook de trainingen voorlopig niet door te laten gaan.

De afgelastingen gelden tot nader order. Dat wil zeggen dat pas wanneer het bestuur het gevoel heeft dat het houden van trainingen en wedstrijden weer verantwoord is, deze doorgang zullen vinden. Uiteraard zullen we de leden hiervan op tijd op de hoogte brengen.

Het spijt ons dat we deze beslissing moeten nemen, maar elk ander besluit zou een onverantwoord besluit zijn. De waarschuwingen en adviezen van het RIVM, de drie veiligheidsregio’s en NOC*NSF zijn namelijk luid en duidelijk. Uiteraard hopen we dat we op korte termijn jullie allen kunnen laten weten dat de trainingen en wedstrijden weer doorgang kunnen vinden.

Het bestuur van TWC de Kempen.

Scroll naar boven