Actueel nieuws en mededelingen TWC de Kempen

Je kunt onze vereniging vanaf nu GRATIS sponsoren !!!

Met je aankopen kan jij TWC de Kempen sponsoren zonder dat het jou iets kost. Je wilt een pizza bestellen? Een lekker geurtje of een nieuwe telefoon,  een wireless speaker, inkt voor je printer of een nieuwe halsband voor je hond kopen???

Bestel je pizza via Thuisbezorgd of je andere aankoop via Bol.com, Coolblue, Booking.com of Expedia (en nog véél meer bedrijven) en je sponsort onze vereniging zonder dat het jou iets kost. En het mooie is, ook de online aankopen van je broer of zus, je ouders, je oom en tante, de buren of wie dan ook kunnen zo ook TWC de Kempen sponsoren. Zonder dat het ze iets kost. Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van onze club. Voor jou een kleine moeite, voor onze vereniging een bron van nieuwe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze club een warm hart toedragen.

Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. Deze commissie wordt door Sponsorkliks dan weer op de bankrekening van onze vereniging gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval krijgt de club van Bol.com een commissie voor je aankoop. Jij betaalt gewoon dezelfde prijs en het kost je dus helemaal niets extra !!!

Scroll naar boven