Actueel nieuws en mededelingen TWC de Kempen

Jeugd blijft stijgende lijn voort zetten tijdens het Koningsweekend.

Tijdens het Koningsweekend heeft onze jongste spruit, Eliza Bastings meegereden in de 2e Kermisronde van Oegstgeest. Ondanks de gladde steentjes, eindigde ze voor de eerste keer op het podium!

Bij de To Build Mini Acht van Chaam werd Anique Jansen 2e bij de meisjes in categorie 4.

In categorie 5 reed Timo Kooijman mee. Timo heeft lang in het peloton mee kunnen rijden. Helaas bij de laatste versnelling toch de aansluiting niet kunnen houden. Timo werd uiteindelijk 15e.

Jens Thissen stond weer aan de start bij categorie 6. Hij gleed uit en reed tegen een hek, hij kon knap op zijn fiets blijven zitten en reed vervolgens het gat van 30 seconden dicht. Jens werd 7e.

Bij de jeugd Kasseiencriterium Eijsden 2024 stond in categorie 1 Leon Lodewijks klaar bij de streep. Hij werd 4e algemeen en 2e jongen. Hij verloor net de sprint op de kasseien.

In categorie 4 werd Guus Linsen 4e algemeen en 3e jongen. Hij werd in een kopgroep van 4 geklopt in de sprint. Het was een spannende wedstrijd!


In categorie 6 ontbrak Jens Thissen natuurlijk ook niet. Hij werd 8e.
In categorie 7 reden Lenn Maes en Rune Mannaerts mee. Rune werd 5e en Lenn werd 22e.

Marie-Laure Defeyter heeft vandaag in Eversel(België) gereden en is daar 6de meisje geworden, ze heeft 3rondes in het peloton kunnen rijden en daarna met een groepje meisjes samen de koers afgewerkt.

Lowie Luyckx werd vandaag 2de bij U12 ATB cross in Beverlo.

Jeugdtrainer Wim werd 2e in Beverlo.

Scroll naar boven