Actueel nieuws en mededelingen TWC de Kempen

Regio kampioenschap Zuid weg jeugd in Rucphen

Onze Belgische leden konden vandaag niet op het podium omwille van het kampioenschap.

In categorie 1 stonden Leon Lodewijks en Eliza Bastings aan de start. Ze startten vandaag in de kletterende regen. Leon kon als 1e finishen bij de jongens hij werd 4e algemeen. Eliza werd 11e.

In categorie 2 eindigde Fynn de Laat op een 4e plaats algemeen en 3e jongen. Fynn heeft vandaag in Rucphen een sterke wedstrijd gereden. Hij heeft geprobeerd om in zijn eentje naar de koploper te rijden, maar liet zich toch maar terug laten zakken.

In categorie 4 waren Pim Gielens en Anique van de partij. Pim eindigde 16e en Anique 20e.

In categorie 5 eindigde Timo Kooijman op een nette 8e plaats! Na 3 ronden gelost en in een groepje van 5 terecht gekomen. Achterstand van 12 seconden, die ze hebben weten dicht te rijden op de kopgroep! Groep van 16 die samen voor de overwinning gingen.

In categorie 6 stond Jens Thissen weer te trappelen op te knallen! Jens Dekkers was weg. Jens was daarna met een groepje van drie blijven rijden en heeft toen de sprint van dat groepje gewonnen. Jens werd dus 2e vandaag.

Luuk van der Zuiden reed vandaag de omloop der Kempen. Hij behaalde daar een heel mooie 15e plaats. Hij heeft goed mee gekoerst en probeerde zelfs te ontsnappen. In de peloton sprint moest hij het helaas laten lopen.

Scroll naar boven