Actueel nieuws en mededelingen TWC de Kempen

Succes bij de Amateurs en Elite/Belofte in Westerhoven

Normaal gesproken publiceren we onze uitslagen die behaald zijn in het weekend op social media op zondagavond.
Dit weekend rijden we een extreem vol programma.
Omdat er ook nog eens is gewonnen in de door ons georganiseerde ronde van Westerhoven splitsen we de informatie op. We zijn geruggesteund door de vele positieve reacties zowel op social media als daarbuiten.

Sten Verzijl wint solo de ronde van Westerhoven, bij de Elite/Belofte, en volgt hiermee zijn ploeggenoot Joost Nat op. Na een zware valpartij ruim een maand geleden is Sten helemaal terug. Regelmatig rijdt hij ereprijzen. In Westerhoven was het beresterk en wist dus solerend zijn 1e zege van het seizoen te behalen.

Clubgenoot Martijn Gijsbers deed, bij de Amateurs, niet onder voor de prestatie van Sten. Bij de gecombineerde wedstrijd tussen de amateurs en de junioren wist hij de overwinning ook solerend binnen te slepen. Teun van Poppel behaalde hier nog een keurige derde plaats. Sem Kox werd 4e en was de 1 junior. Een geweldig resultaat van de renners van WILVO Group – TWC de Kempen.

Matt Roijackers reed de klassieker “het land van Bartje”. Hij behaalde een 8e plaats in een spint van een overgebleven groep van 24 renners.

In de Omloop van de Biesbosch voor Elite / beloften werd Marnix van de Oever 7e. Ook hij reed een sterke wedstrijd en liet zich regelmatig zien. Het zal niet lang meer duren of Marnix gaat ook podiumplaatsen rijden. Rowan van Oord trok de sprint aan, helaas iets te vroeg en werd 18e.

Scroll naar boven