Actueel nieuws en mededelingen TWC de Kempen

Succesvol weekend voor de renners van WILVO Group – TWC de Kempen.

Zaterdag stond een ploeg van 7 renners aan de start stond in de Arno Wallaard Memorial. Deze wedstrijd maakt deel uit van de Holland Cup en is geliefd bij continentale teams uit binnen en buitenland. Maar wederom is WILVO Group – TWC de Kempen van de partij. We horen inmiddels bij de topclubs van Nederland en zoals het zich laat aanzien mogen we in alle wedstrijden van die competitie starten.
Na 45 koers werd de koers geneutraliseerd vanwege een ernstige valpartij. Later werd de koers in een verkorte opnieuw verreden. In het eerste gedeelte waren steeds alle renners bij de eerste 3 waaiers vertegenwoordigd. Direct na de herstart reed Koen lek. Vooraan terugkomen was onbegonnen werk. Miel reed zijn eerste koers sinds lange tijd. Uiteindelijk ging het voor hem ook te hard. De andere jongens reden in de 1e, 2e en 3e waaier. De rode helmen waren ook goed op TV te zien. In de finale kwamen nog wat groepen bij elkaar Uiteindelijk werd Joost 16e. De overige renners eindigde in het uitgedunde peloton.

Zondag in Putte was het helemaal raak. Bij de nieuwelingen pakte Matt Roijackers zijn 3e seizoenszege door op een machtige manier de massasprint te winnen. Iets wat Rens Vermeulen ook lukte bij de elite beloften. Na een sukkelend voorseizoen lijkt hij de draad van vorig jaar weer op te pakken. Op indrukwekkende wijze wist hij de koers in de massasprint te winnen. Zijn broer Jordy had een geweldige lead out gereden en eindige zelf nog 14e. Jens van Korven reed ook een goede koers en werd 18e.
Mooi om te zien dat de lijn die een paar weken geleden is opgepakt, wordt doorgetrokken. Er wordt weer attractief en met lef gekoerst en goed samen gewerkt.

Screenshot
Scroll naar boven