Actueel nieuws en mededelingen TWC de Kempen

Weekend uitslagen van 6 & 7 april

Gisteren reden de elite/beloften 2 “klassiekers”.
In Dronten stonden Rowan, Sten, Yorick, Frank, Koen, Jens en aan de start. Rowan en Sten zaten direct na de start in de eerste waaier. Toen deze groep werd terug gehaald ging Sten met nog 3 man aan de haal. Ze bereikten een voorsprong van ruim 1 minuut. Helaas werden zij ook terug gehaald. Na nog diverse schermutselingen werd het uiteindelijk een massasprint. Rowan werd 20e, Frank 44e, Koen 71e en Sten, die nog zwaar ten val was gekomen, eindigde als 83e achter het peloton.

In Philipinne reden Joost, Rens, Paul, Marijn, Marnix en Remon de 56e omloop van de Braakman.
Al vrij snel werd het peloton door de harde wind in 8 groepen uit elkaar getrokken. Joost zat in de 2e groep. Marnix en Remon in de 3e, Paul en Rens in de 4e en Marnix in de 5e.
De 2e en 3e groep zijn nog bij elkaar gekomen, maar uiteindelijk moesten er nog veel renners lossen. Uiteindelijk bleven er 4 renners voorop. In de sprint voor de 5e plaats werd Joost 12e en 3e clubrenner. Slechts 35 renners reden de wedstrijd uit.

Matt Roijackers heeft vandaag gereden in Ossendrecht een mooi criterium.Matt finished solide op een P5.
Op zich tevreden hij zat een beetje ingesloten tijdens de sprint om P2.
Op naar volgende week dan start Matt in Putte.

31E HOPPENBROUWERS TECHNIEK JEUGD WIELERRONDE VAN DE REESHOF
Er was weer een mooie opkomst van onze jeugdrenners! Met een lekker zonnetje en een stevig windje hebben ze heel goed hun best gedaan!

In categorie 1 werd Casey Campbell 3e jongen en 6e algemeen.

Fynn de Laat was present bij categorie 2. Hij eindige op een 9e plaats.

In categorie 3 reed Marie-Laure Defeyter mee. Ze werd 10e meisje en 28e in totaal.

In categorie 4 stonden Guus Linsen, Jillis Veefkind, Job van de Voort, Pim Gielens en Anique Jansen aan de start.
Job in aero positie op de eerste rij met Guus, Anique, Pim op de tweede rij met Jilles daar vlak achter. Heel gezellig zo samen aan de start! Guus sprong op precies het juiste moment mee met de uiteindelijke winnaar maar zakte helaas terug naar de kopgroep na een flinke inspanning. Guus had nog een rappe sprint in de benen. Pim zat attent in het peloton maar verloor in het gedrang voor positie zijn ketting in de laatste ronde. Zijn eerste echte DNF. Jilles, Job en Anique miste op een haar na de aansluiting en hebben hard gewerkt in de verschillende groepjes om de toch wel stevige wind te trotseren.
Guus eindigde op een 3e plaats. Jillis werd 16e, Job 30e en Anique 31e.

In categorie 5 reden Robbe Sels en Timo Kooijman mee. Timo reed de laatste 6 ronden op kop, hij kon zijn kopplaats mooi vasthouden bij het eindsprintje, hij eindigde 23e. Robbe eindigde op een 22e plaats.

In categorie 6 stond Jens Thissen te popelen om te beginnen. Jens is lekker bezig in het begin van dit seizoen en stond vandaag op het de tweede trede van het podium.

In categorie 7 ontbrak natuurlijk Lars Schijvens niet! Hij heeft goed en sterk gereden. Hard werken loont, Lars eindigde op een keurige 11e plaats. Hij zit in een mooie stijgende lijn

Scroll naar boven